welkom
op Eyesites

Ik bied professionele oplossingen voor om uw zichtbaarheid op het web te ontwikkelen binnen een beperkt budget.

LEES MEER

vitrine

- Ontwikkeling
- Hosting - Domeinnaam
- Refereren
- Update

e-shop

- Ontwikkeling - Codering
- Hosting - Domeinnaam
- Refereren
- Update - Beheer

virtuele tour

- Foto's maken
- Beeldverwerking
- Realisatie
- Accommodatie

OVER MIJ

Mijn visie

Met mijn ervaring sinds 1998, ik weet dat het niet gemakkelijk is voor onafhankelijke of kleine structuren om een aanwezigheid op het web te ontwikkelen.
Ik stel je aangepaste oplossingen voor om te beantwoorden aan de behoeften van onafhankelijke, MKB, verenigingen ...

lees meer

Luke ontwikkelt mijn aanwezigheid op het web sinds 2006 en voor elk project dat ik heb ingediend, hij gaf me een optimale oplossing.
Daniel Van Langenhoven - Trap-renovatie.eu

methodologie

specificaties

Om aan uw verwachtingen te voldoen, stel ik voor om verschillende vragen te beantwoorden die het mogelijk maken specificaties vast te stellen.

Analyse & aanbieding

Op basis van de specificaties analyseer ik uw behoeften, uw verwachtingen en stel ik een gedetailleerd aanbod voor dat de rode draad vormt in onze samenwerking.

ontwikkeling

Na validatie van de aanbieding, zal ik beginnen met de ontwikkeling van uw site. Ik zal het op de server installeren en het online plaatsen na uw akkoord.

Sites van de laatste generatie.
De ultieme vrijheid ... Webdesign 3.0

De eerste websites waren op tekst gebaseerd en er kan niet worden gezegd dat ze een grafisch ontwerp hebben gehad.
Later was er de overgang naar Web Design 1.0. Sommige grafische elementen verschenen op websites, die aantrekkelijker werden, maar ze waren niet compatibel met mobiele apparaten.
De volgende overgang was Web Design 2.0. Webpagina's worden ontwikkeld op basis van rasters en webontwerpers kunnen elementen organiseren met lay-outs. Deze sites zijn ook te zien op desktops, laptops, tablets en telefoons.
Eindelijk is Web 3.0 de laatste generatie die werd geboren in 2016. Deze nieuwe aanpak maakt vrije positionering van elementen en overlappende elementen mogelijk ... De webdesigner kent geen grenzen en kan zijn creativiteit vrij laten ontwikkelen .

Leg me uw project uit

Of het nu een website, een e-shop, een virtuele rondleiding ... Laat me weten over uw project en ik zal beantwoorden op u vragen.

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.